Георги Петров – Гьорето: Не трябва да допускаме срамен антирекорд!

6
-
-

Един от най-популярните и верни фенове на Нефтохимик Георги Петров – Гьорето направи коментар за последните събития в клуба и ситуацията като цяло в бургаския футбол. Той изпрати своя коментар за рубриката ни „KotaSport Репортер“. Гьорето винаги е имал твърда и категорична позиция, която изказа и сега.

„На път сме да поставим тъжен бургаски антирекорд. Ако Нефтохимик изпадне от Б група и отиде при аматьорите за първи път от 56 години Бургас ще остане без отбор в горните две дивизии. Това не се е случвало от 1961 година. Не трябва да го допускаме. Аз заставам зад новия проект, ще го подкрепям, така ще направят и много истински зелени фенове. Трябва обаче и общината и общинските съветници да предприемат нещо. Те са длъжници. Клубът е 73 процента общинска собственост, но това не си личи особено. Смятам, че е необходимо да бъде създадена една предвидима финансова среда, да има гаранции поне за 5 години напред. По този начин може да се прави стратегия, да се мисли за развитие, за база и за нормално клубно функциониране. Иначе става агония. През миналия сезон нещата се решаваха месец за месец, не беше ясно дали има пари за заплати и всичко беше с въпросителна до последно. Това трябва да се промени. Крайно време е община Бургас да поеме своя обществен дълг. Футболът в града е в много тежка криза, в същото време много по-малки и слаби общини могат да излъчват прилични отбори. Време е за промяна. Ние заставаме и сме зад младия отбор. Ще бъдем на всеки мач през следващия сезон. Нефтохимик ще го има, докато има и един фен. Ние обаче сме много повече!“ – коментира Гьорето.

Той призова зелената общност да бъде единна в този труден момент. Само по този начин отборът ще получи достатъчно силен импулс за игра и раздаване. „Нафта завинаги“- завърши емоционалното си изложение един от истинските „зелени“.

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „KotaSport Репортер“ поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.
0 0 votes
Article Rating
6 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Zashto?
Zashto?
6 години по-рано

Zashto po-tochno trqbva obshtinata da vi dava pari? Nali shteshe da e samo garant za sponsorite vi? A tq kakva stana mai nqma sponsori…….

Xaxa
Xaxa
6 години по-рано
Reply to  Zashto?

Да намерят спонсор да ти инсталират кирилица?

Бургас
Бургас
6 години по-рано

Първо боклуци, съберете 4000 лв. да платите глобата, с която бе наказан заради вас Нефтохимик на баража, чак после се мазнете и редете лиги и сополи пред общината за още пари.

бургаския
бургаския
6 години по-рано
Reply to  Бургас

Няма да те разберат скапаните наркоманчета

Baha
Baha
6 години по-рано

Отговор до Бургас:Еби си путката лелина олигофрен!

Бургас
Бургас
6 години по-рано

Ебaх та в баха селски ръииш