Ботев (Пд) сложи големите си звезди на тезгяха

0
-

Ботев (Пд) тръгна по възходяща линия, постигайки за момента място в Топ 6, но в клуба мислят и за бъдещия бюджет на клуба. Старши-треньорът на „жълто-черните“ Николай Киров призна, че в момента селекцията през зимата е на заден план за сметка на мачовете до Нова година. Нови попълнения ще се търсят, когато стане ясно дали ще има изходящ трансфер. Белия разкри пред „Меридиан Мач“, че засега най-апетитна хапка за другите клубове са офанзивните футболисти Фернандо Виана и Дуде Н’Донгала. В последно време „канарчетата“ продават добре зад граница и така осигуряват пари, които да запълнят бюджета. Такава е идеята на шефовете и за предстоящия трансферен прозорец.

Засега най-голям интерес има към Виана и Н’Донгала. Бразилецът е следен от турски клубове. Мениджърът, работещ най-много с тамошния пазар – Несим Нешадов, води първоначални преговори с тимовете от Босфора. Очаква се в двубоите до Нова година Виана да бъде следен изкъсо от комшиите. Н’Донгала пък е набелязан от клубове от Азербайджан и Казахстан.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]