окт. 11, 3 месеца по-рано

KS Репортер: Брутални съдийски тесли срещу малчугани на Поморие (ВИДЕО)

http://www.kotasport.com/wp-content/uploads/2017/10/Без-име-5.jpgKS Репортер: Брутални съдийски тесли срещу малчугани на Поморие (ВИДЕО)
header_spot

На редакционната поща на KotaSport.com пристигна сигнал от наш читател. Родителят е възмутен от съдийството в мача по „Футбол 7“ между отборите на Поморие и Бъдеще. Той ни изпраща и видео, в чието начало е описал какви точно според него са грешките в съдийските отсъждания. Ето и какво пише Николай Йовчев:

„Здравейте! Като медия, отразяваща най-вече бургаския спорт реших, че мога да изпратя един любителски запис на футболен мач! Същият е на деца, Футбол 7, в който има очевадни и умишлени груби съдийски подигравки с децата от Поморие. Изпращам Ви го с идеята евентуално да го публикувате в сайта си, който е много по-известен в региона от останалите. Все пак става дума за деца и то едва 9-10 годишни, на които умишлено се убива желанието да играят и да спортуват, за да може „наши“ и „ваши“ деца изкуствено да се „бутат“ напред и то с неясни цели!

Изпращам Ви този клип като сигнал най-вече, за да се покаже едно тенденциозно съдийство в крехката детска възраст с ясната идея, че нищо не може да се постигне срещу такива съдии! Въпросът ми е защо се допуска и защо никой не търси отговорност на такива пречещи на играта индивиди?!

Благодаря за отделеното време и внимание.“, пише Николай Йовчев.

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „KotaSport Репортер“ поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

masterhouse

Сподели "KS Репортер: Брутални съдийски тесли срещу малчугани на Поморие (ВИДЕО)" през

Все още няма коментари.

Оставете отговор

Повече в KSport РЕПОРТЕР
11:04, 3 месеца по-рано

KS Репортер: Брутални съдийски тесли срещу малчугани на Поморие (ВИДЕО)

На редакционната поща на KotaSport.com пристигна сигнал от наш читател. Родителят е възмутен от съдийството в мача по „Футбол 7“ между отборите на Поморие и Бъдеще. Той ни изпраща и видео, в чието начало е описал какви точно според него с…

13:00, 6 месеца по-рано

Юноша на Нефтохимик със супер изяви в Германия, избра родния отбор на Марко Ройс пред Шалке

Малко известно име в родния футбол се превръща в малка сензация с изявите си в Германия, разкри редовен читател на KotaSport.com за рубриката „KotaSport Репортер“. Играчът се казва Хюсеин Садула. 22-годишният футболист е юноша на Нефтохимик. В Българ…

11:40, 6 месеца по-рано

Красен Кралев разпореди проверка в спортното училище, след публикация на KS

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разпореди проверка в бургаското спортно училище „Юрий Гагарин“, след публикация в kotasport.com, която алармира за евентуални злоупотреби, извършени от директора му Георги Георгиев. Основните …