юли 14, 4 месеца по-рано

ЦСКА е най-близо до короната на Лудогорец

ЦСКА е най-близо до короната на Лудогорец
ComputerMarket-ad

Първенството на Първа професионална лига за новия сезон започва днес. Ето какви са очакванията на рекордьора по мачове в елита Марин Бакалов, споделени пред в-к „Меридиан мач“:

Радвам се, че първенството започва, защото всички сме зажаднели за футбол. Надявам се битката да бъде равностойна и да има повече тимове, които да се борят за важни неща.

Титлата
Очаквам за титлата да се борят два или три отбора. Лудогорец са ясни на всички, те вече от няколко години са еталонът за правене на футбол у нас. Те със сигурност ще се борят за титлата. Според мен най-близо до това да им прави конкуренция ще бъде тимът на ЦСКА-София. Те направиха много добър отбор, обиграха се, връщат си духа и желанието за победи. Виждам ги като голям фаворит да се борят за титлата. Веднага след това поставям Левски. Те са ми малко загадка, защото още не знам пълния им потенциал. Ясно е обаче, че са в пъти по-силни от миналата година. Може и те да се намесят.

Битката за Европа
Там ще се борят доста отбори. Трите изброени ми изглеждат почти сигурни, но за другата позиция ще бъде огромна конкуренцията.

Ботев
Ботев успя да запази състава. Това е най-големият удар. Направиха се няколко трансфера, които са напълно на място. Вярвам и се надявам, че Ботев ще успее да задържи позициите си в българския футбол. Дали ще вземем купа отново не знам, но се надявам в първенството да сме по-постоянни. Целта е със сигурност място в Топ 6, а оттам-нататък каквото стане, но според мен спокойно може да се гони и цел „Европа“.

Пловдивският футбол
Надявам се не само в Пловдив, но и в цяла България да се вдига нивото на футбола. Разбира се, че ми се иска Локомотив да е по-силен. Когато Локо и Ботев са били на ниво, първенствата са били много силни.

Изненадата
Не знам дали ще има тим, който ще повтори Дунав. Вярвам, че ако някой ще го прави, то това ще е Етър. Такъв рейд може да се направи само в отбор и град, в който има традиции, както бе в Русе.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

masterhouse

Сподели "ЦСКА е най-близо до короната на Лудогорец" през

Все още няма коментари.

Оставете отговор

Повече в КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ
12:32, 24 часа по-рано

Любо Пенев да ни извинява, но каква му е целта?

Дълги години българският футбол живее в една много голяма заблуда. Извинете ме за израза, но всякакви хора се опитват да промиват мозъци. Непрестанно се натрапва мнението, че задължително трябва да си бил голям футболист, за да бъдеш успешен футболен…

12:22, 24 часа по-рано

За Григор Димитров и вол… някой си

Би следвало тук да напиша няколко реда колко велик е Григор Димитров и колко много се гордея като българин с постигнатото от него. Би следвало да му благодаря, че ме дари с такива емоции, каквито рядко могат да се изпитват. И ще го направя, защото дн…

18:50, 3 дни по-рано

Този път ЦСКА не бива да се оправдава само със съдията

ЦСКА завърши наравно 1:1 срещу Ботев Пловдив насред стадион Българска армия. А след мача „червеното“ ръководство поиска оставката на съдийския шеф Петър Петров. Защо, господа от Борисовата градина? Защо не погледнете първо в собствената си къща, пред…