юли 13, 2 седмици по-рано

Станчо Цонев напусна Нефтохимик

Станчо Цонев напусна Нефтохимик
ComputerMarket-ad

Една от легендите на Нефтохимик от неговите славни години Станчо Цонев вече не е на работа в клуба. Той изпълняваше функциите на администратор и домакин в последната година. Станчо сам е взел решение да напусна. Той е бил изненадан от финансовата стагнация в клуба, която е достигнала до него под формата на по-ниска заплата в сравнение с миналата година. Цонев е уведомил клубния шеф Николай Тодоров, че напуска. Той вече си е намерил друга работа. Очаква се до няколко дни да бъде назначен нов човек, който да изпълнява тези функции. Неговото ме ще стане ясно скоро.
Както е известно през новия сезон бюджетът на клуба ще бъде силно ограничен и при изпълнение на всички параметри по приходната част ще достигне 650 хиляди лева. Това е доста ограничен ресурс дори и да мащабите на родната Б група.

Сподели "Станчо Цонев напусна Нефтохимик" през

Добавете коментар

4 Коментари

  1. 14.07.2017
    Напускам, защото всичките спонсори като дойдат, за които се писа, ще ме затрупат с пари, а аз така мразя Отговор
  2. 15.07.2017
    Само малоумен може да коментира под друго име!!! Отговор
  3. 15.07.2017
    Станчо е голям Отговор

Оставете отговор

Повече в Втора професионална лига
16:23, 14 часа по-рано

Обявиха програмата за още 2 кръга от Втора лига, ясно кога е и второто регионално дерби

СТК на БФС обяви програмата по дни и часове за III и IV кръг на Втора лига. В III кръг ще се проведе второто за сезон регионално дерби, което ще се противопостави Созопол и Поморие. Двубоят ще се проведе на 5 август (събота), от 18:00 ч. ІII кръг 05….

16:03, 14 часа по-рано

Нефтохимик изпълни препоръките на Лицензионната комисия, приема Лудогорец 2 в Българово

В първото си официално домакинство за новия сезон Нефтохимик приема тима на Лудогорец II. Двубоят ще е на 31 юли /понеделник/, в 18:30 ч. Домакинствата на „шейховете“ през този сезон ще се играят на стадион Българово, заради ограничения финансов ресу…

13:24, 17 часа по-рано

Оборище на Чиликов би Свобода в мач със 7 гола

Оборище (Панагюрище) победи с 4:3 третодивизионния Свобода (Пещера) като гост в контролна среща. Треньорът на панагюрци Георги Чиликов даде шанс на доста от резервите си, за да види възможностите им, докато Свобода Пещера все още играе контроли. Дома…