Нефтохимик с бюджет на аматьорски клуб

7

На старта на Втора лига Нефтохимик гостува на тима на Ботев (Гълъбово). Срещата ще се играе на 22 юли (събота), от 18:30 ч., на стадион „Енергетик“ – Гълъбово.

Отборът на Бургас ще се състезава в първенството за професионалисти, разполагайки с бюджет на аматьорски клуб. Недостатъчните финансови ресурси наложиха да бъде съставена селекция основно от неопитни играчи, току що приключили с юношеския футбол. Решението отборът да се впусне в тази неравностойна битка бе взето именно с цел да се даде шанс на младите играчи да се докоснат до професионалния футбол и да гарантира мястото на Нефтохимик на футболната карта на страната.

Предсезонната подготовка е към своя край. Заради недостига на средства не беше проведен лагер и тимът се подготвя изцяло на местна почва. Контролни срещи бяха проведени с отборите на Несебър, Лудогорец, Карнобат и Балчик. Преди официалния старт на първенството отборът ще направи последна проверка срещу Елитната юношеска група до 19 години на Нефтохимик. Тя ще се проведе на 19 юли сряда, в 18:30 ч., на стадион „Вихър“- гр. Айтос.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

-Реклама-

7 КОМЕНТАРИ

  1. Дават хиляди за фонтан, сменят плочки и бордюри през две години да лапат комисионните, а футбола в града умира

  2. Те като имаха голям бюджет пък, хубава я свършиха. Тя Общината за бургаските отбори се стиска за пари, селяните пак се наредили да реват и те.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук