юли 16, 2 седмици по-рано

Любимец на „акулите“ подписа с Черноморец

Любимец на „акулите“ подписа с Черноморец
ComputerMarket-ad

Стефан Трайков официално вече е част от ФК Черноморец 1919. Любимецът на „сините“ фенове подписа с своя договор с клуба. От предстоящия сезон, той ще води родените през 2005 г. „акули“.

Първата тренировка на Трайков с малките дарования е насрочена за 25 юли (вторник). Тя ще се проведе на стадион „Черноморец“, от 18:00 ч.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Сподели "Любимец на „акулите“ подписа с Черноморец" през

Добавете коментар

1 Коментари

  1. 16.07.2017
    Любимец на всичките пет фена Отговор

Оставете отговор

Повече в Областни групи
13:13, 5 дни по-рано

Големи и малки „акули“ си вкараха 11 гола (СНИМКИ)

Мъжкият отбор на Черноморец започна контролите от предсезонната си подготовка с победа. В проверка с характер на учебна игра, „акулите“ се наложиха с 9:2 над „сините“ юноши до 19 години. След срещата треньорите и на двете формации, Слави Костенски и …

11:26, 2 седмици по-рано

Любимец на „акулите“ подписа с Черноморец

Стефан Трайков официално вече е част от ФК Черноморец 1919. Любимецът на „сините“ фенове подписа с своя договор с клуба. От предстоящия сезон, той ще води родените през 2005 г. „акули“. Първата тренировка на Трайков с малките …

9:43, 2 седмици по-рано

Гора или стадион, преценете сами (СНИМКИ)

Стадион Черноморец вече се е превърнал в една буйна гора. През това лято не остана почти нищо от спортните атрибути на съоръжението. Падението продължава, а никой не взема отношение. Коментарите са излишни, след като видите и снимките….