окт. 12, 2 седмици по-рано

Благо Митрев пое Нефтохимик: Ситуацията е трудна, но ще се борим!

http://www.kotasport.com/wp-content/uploads/2017/10/blagomir-mitrev.jpgБлаго Митрев пое Нефтохимик: Ситуацията е трудна, но ще се борим!
ComputerMarket-ad

Нефтохимик вече има нов старши-треньор. Днес договор с клуба подписа Благомир Митрев. Сутринта той проведе първата си тренировка с отбора, начело на треньорския щаб.

„Ситуацията в Нефтохимик е трудна, но ще се борим. Няма да се отказваме. Трябват ни точки и победи и ще направим всичко по силите си, за да ги получим.“ – каза новият старши-треньор.

Първият му мач като наставник на тима ще бъде тази събота, когато Нефтохимик ще посрещне тима на Поморие, на стадион Българово, от 16:00 ч. Утре „шейховете“ ще проведат на стадион Българово последната си тренировка, преди морското дерби, след което ще влязат в условия на режим.

masterhouse

Сподели "Благо Митрев пое Нефтохимик: Ситуацията е трудна, но ще се борим!" през

Все още няма коментари.

Оставете отговор

Повече в Втора професионална лига
19:10, 8 часа по-рано

Бургаска футболна легенда завъртя успешен бизнес в Балчик

Един от най-колоритните и популярни бургаски футболисти от близкото минало върти успешен бизнес в Балчик в последните години. Емил Тодоров – Зелето притежава там семеен хотел и ресторант, които управлява със своята съпруга. Той комбинира успешн…

18:55, 9 часа по-рано

KotaSport TV: Веселин Бранимиров: Въпрос на време е да започнат да влизат създадените положения

18:49, 9 часа по-рано

KotaSport TV: Геша: Стигнахме до точката изстрадано и малко щастливо, но адмирации за футболистите